Jump to content

Svensk SEO
 Share

Recommended Posts

Service

CleanSys Sverige gör service på alla undertrycksavgasare på dagens marknad.

Alla avgasare behöver service för att fortsätta ta bort gaserna (syre, kväve, väte, kolsyra) i fastigheternas värmesystem och kylsystem.

Avgasare har väldigt svårt för partiklar (magnetit m.m.) i systemvätskan, som sätter igen ventiler, sensorer och undertryckstankar. Detta gör att de oftast kan dra in gaserna istället för att avlägsna gaser. 

Service av avgasarna är ett måste för att garantin skall gälla (se respektive tillverkares garanti dokument).

Även tryckhållning (Soft-X P och Transfero TV Connect tryckhållningsenheter) får service av CleanSys Sverige i fastigheters värmesystem och kylsystem. 

Installation

CleanSys Sverige installerar de bästa avgasare (O2-x och Vento Connect) i fastigheternas värmesystem och kylsystem. Och är godkänd Installatör av dessa tillverkare av avgasare. Prisvärda och med den bästa funktionen av avgasning av alla avgasarna, syret ner under 0,5 mg/l i systemvätskan.

De andra avgasarna kommer knappt under 1 mg/l syre i systemvätskan vid avgasning, och blir snabbt sämre på att plocka bort syret. 
Oavsett vad de lovar i sin dokumentation. (redovisas i CleanSys Sverige's analyser av systemvätskan)

Att installera en avgasare i en fastighet är inte bara en säker installation utan det är även väldigt viktigt med var den installeras.
Och att använda rätt tillbehör vid installationen. 

Även tryckhållning (Soft-X P och Transfero TV Connect tryckhållningsenheter) installeras i fastigheters värmesystem och kylsystem. 
Även dessa är prisvärda och med enkla och driftsäkra funktioner mot andra tryckhållningenheter.

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms & Rules